Tatjana Rožaj Drobnič, univ.dipl.iur.
zdravilka, celostna bioresonančana terapevtka

V Sloveniji sem bila skoraj dvajset let kot diplomirana pravnica zaposlena v državni upravi, potem nas je življenska pot družinsko ponesla v Nemčijo. Zdravje enega od družinskih članov je sčasoma začelo pešati; pogosto smo obiskovali zdravnike, specialiste, bolnišnice. Končno smo se obrnili tudi k alternativnim oblikam zdravljenja, konkretno k bioresonanci in s pomočjo bioresončnih terapij se je zdravstveno stanje kmalu izboljšalo.

Učinkovitost in izboljšanje zdravja po opravljenih terapijah pa tudi izpovedi drugih pacientov o uspešnosti bioresonančnega zdravljenja me je motiviralo k študiju in pridobivanju znanj za poklic zdravilke, zato sem v Nemčiji z odliko to izobraževanje zaključila. Znanje ves čas nadgrajujem z študijem domače in tuje literature ter se redno udeležujem strokovnih delavnic, seminarjev in predavanj.

Ko smo se po desetih letih življenja v tujini vrnili na našo prelepo Gorenjsko, sem pri Ministrstvu za zdravje RS pridobila licenco za opravljanje zdravilske dejavnosti 1613-175/2018-2. Svoje znanje in izkušnje vam sedaj ponujam v samostojni praksi kot celostna bioresonančna terapevtka.

Celovit pristop k reševanju težav, odgovornost, natančnost, spoštovanje vseh ljudi so bile moje vodilo kot pravnice in prav tako tudi sedaj, pri opravljanju zdravilskega poklica, je zaupanje in pošten odnos do dela in pacientov moja prioriteta.

Učinki bioresonance

Harmoničen pretok energije v telesu pomeni zdravje, saj je organizem s svojimi regulacijskimi mehanizmi sposoben ohranjati ravnovesje. Če se ravnovesje poruši, se razvije bolezen. Ravnovesje v telesu rušijo različne bremenitve kot so paraziti, toksini, virusi, bakterije, glivice.
Z bioresonančno terapijo te bremenitve odpravljamo in vrnemo telo v ravnovesje

Kaj je bioresonanca

Bioresonančna metoda zdravljenja temelji na fizikalnem valovanju oziroma nihanju ter nežno in brez stranskih učinkov vzpodbuja in krepi samozdravilne moči telesa.

Licenca

Licenca Ministrstva za zdravje Republike Slovenije 1613-175/2018-2

Tatjana Rožaj Drobnič, univ.dipl.iur.
zdravilka, celostna bioresonančana terapevtka

Call Now Button